Aktionsgruppen: Skønne Mørke

Vil du være med til at skabe en hovedgade, som er indhyllet i blomster og med små sjove indslag? En hovedgade som alle taler om. Vil du være med til at give skolen et flot og kreativt vartegn? Vil du være med til gøre parken til et aktivt sted som emmer af liv, latter og stemmer? Hvor børn leger, forældre møder forældre, og hvor de unge kan hygge sig sammen med en kold øl og et kys?

Vil du være med skal du kontakte os.
“Skønne Mørke” handler ikke kun om at rydde op i Mørke, men også om at forskønne det vi allerede har og forhåbentlig tilføje nyt til alles glæde.

På visionsdagens væltede det frem med ideer og for ikke at drukne i et mylder af tiltag har vi i udvalget valgt tre fokusområder:

  • – oprydning på hovedgaden + plan for forårets beplantning
  • – aktiv park
  • – skolens vartegn

For at vores projekter skal lykkes, har vi brug for en arbejdsgruppe, som vil tage initiativ til at skaffe sponsorer og ansøge fonde om midler. Så har du gode forbindelser eller ordet i din magt, er det måske en gruppe for dig.

Og til sidst men ikke mindst har vi brug for nogle til at tage sig af os alle sammen. Vi skal have nogen til at sørge for forplejningen.

 

Er du den hjælpende hånd så skriv eller ring til Marlene Gade – gademarlene@gamil.com/ 42215407

Har du en ide om, hvilken arbejdsgruppe du vil melde dig på, skriver du det også.

 

På vegne af “Ryd op i Mørke”

Marlene Gade