Nyt distriktsråd i Mørke

På det årlige fællesmøde den 19 december blev et nyt distriktsråd valgt

Mørke Distriktsråd 2018 består af  Thomas Beer Dittrich, Kasper Urth, Klaus Molberg, Morten Käszner, Jakob Rauff Baungaard, Lone Meldgaard Thorsø


Distriktsrådet blev i 2011 dannet med det formål at fungere som byens talerør i forhold til Syddjurs Kommune, og for at koordinere de mange foreninger, institutioner og borgeres initiativer, da der var et stort behov for en fælles oversigt over arrangementer og en indbyrdes koordinering.

Det er fortsat distriktsrådets opgave.

Distriktsrådet består af repræsentanter for alle lokalområdets aktører, der har en interesse i lokalområdets ve og vel: foreninger, institutioner og virksomheder.

Det er foreninger, institutioner m.v. der er medlemmer af distriktsrådet, og som sender repræsentanter til fællesmøder med en stemme pr. repræsenterede medlem 

Distriktsrådet mødes, når der er behov for lokalområdets stemme, og når der er behov for gensidig erfaringsudveksling eller ideudvikling.

Distriktsrådets opgaver i 2018 hænger meget sammen med byfornyelsen af Mørke. i 2018 er det især opbygningen af Byens Hus og fornyelsen af Hovedgaden der er i fokus.