,

Lysfest ”Lys i Mørke”

Mørke områdefornyelse 2015-2017 skydes officielt i gang med et væld af lys i mørket. I foråret 2015 bliver de første af rigtig mange projekter en realitet – det hele starter den 10. januar kl. 16 i Byparken. Vi håber på opbakning fra hele byen og inviterer derfor alle i Mørke til stor lysfest. Bak op om tiltaget, bliv inspireret af fremtidens Mørke – tag bedstemor, børnene, vennerne og naboerne i hånden, klæd jer varmt på og vær med til at tænde masser af ”Lys i Mørke”.

Program

Kl. 15.30 Kom og tænd dit eget ”Lys i Mørke” så et lyshav er klar til kl. 16.00 (hvis du har, så medbring et bålfad, grillen, en gammel trillebør, en halv olietønde el lign. – vær kreativ).

Kl. 16.00 Det første ”Lys i Mørke” tændes.

Formanden for PUK udvalget Kirstine Bille skyder projektet officielt i gang.

Kl. 16.15 Udstilling af Lys i Mørke-projekterne, lysaktiviteter og hygge.

Kl. 17.00 Fællesspisning – GRATIS aftensmad til alle (drikkevarer købes til rimelige priser – overskuddet går til julebelysningen i 2015).

Konkurrence: Hvem møder op med det største antal deltagere?

Deltag i konkurrencen og vind biografbilletter til hele holdet!* Er det 3. klasse inkl. forældre og bedsteforældre? Er det U17 håndboldholdet? Er det FDF-spejderne eller måske familien Hansen? Saml dit bedste hold og deltag.

Af hensyn til maden er der tilmelding til moerkedistriktsraad@gmail.com senest mandag d. 5. januar. Enkelvis eller holdvis – angiv antal og evt. hvilket hold du hører til.

Vi glæder os helt vildt!