, ,

MØD OS I MØRKE

– og du kan møde rigtig mange!!

Lørdag d. 25. august kl. 11-15 vil pladsen rundt om skolen være et virvar af boder og aktiviteter. Kom og se alt det spændende, som Mørke har at byde på.

Rigtig, rigtig mange har allerede meldt sig til at have en stand eller lave en aktivitet, det være sig både firmaer, institutioner, foreninger, klubber og privatpersoner. Ud over de forskellige stande og bagagerumsboder vil der være masser af frilufts- og sportsaktiviteter, live musik fra lokale musikere og en hyggelig café, der sælger kage, popcorn, øl, sodavand og kaffe.

Man er meget velkommen til at tage picnickurv med og spise frokost på pladsen. Så tag hele familien med – der er masser af ting for folk i alle aldre!

Det er endnu ikke for sent at melde sig til at have en stand, en aktivitet eller en bagagerumsbod. Kontakt Anne Kirstine Urt (5071 4546) eller Maria F. Rasmussen (5152 7446).

Vi glæder os super meget til dagen og til at se dig!

1 svar
  1. Theis Og Malou Vinther
    Theis Og Malou Vinther siger:

    mange tak for en god og sjov dag, og stor ros til initerativet og de folk der har hjulpet til med at få dette op og stå, for det var virkelig et godt arrengement. hilsen team turbo tosserne.

Kommentarer er lukkede.