, ,

DBU vejede Mørke IF og fandt os for lette

 I forbindelse med byfornyelsesprocessen i Mørke, hvor der bla. skal etableres en multibane ved Mørke Idrætscenter, havde gruppen bag multibanen indsendt en ansøgning til DBU/Nordea Fonden, om et økonomisk tilskud.

 

Desværre var Mørke ikke den eneste forening der havde søgt Fonden. 69 andre foreninger håbede også på at få en bid af de kr. 5.000.000,- som DBU/Nordea havde sat af i denne omgang

 

Gruppen bag multibanen følte selv, at de havde opfyldt alle krav som der var stillet i forbindelse med ansøgningen, men dette var åbenbart ikke tilstrækkeligt, da man ikke var blandt de 14 foreningen, som i snit får tildelt kr. 357.000,- hver.

 

Man kan selvfølgelig ikke tillade sig at bære nag over, at vi ikke kom i betragtning hos DBU/Nordea, men man må godt være skuffet.

 

De 14 klubber som blev bevilget penge, ligger alle i en størrelse som klart ligger over Mørke. Om Fonden ser på hvor mande brugere der vil benyttet en kommende multibane, er ikke til at gætte om, men lugter lidt af, at Mørke blev vejet og desværre fundet for let.

 Gruppen bag multibanen retter nu blikket mod andre fonde, som de vil ansøge for at rejse de sidste kr. 250.000,- som der manglers for, at kunne opføre den tiltrængte multibane.

 

Mogens Gravesen

Mørke IF