VIL DU SÆTTE DIT AFTRYK PÅ BYFORNYELSEN?

Det er NU vi går i gang med det egentlige arbejde på hvert enkelt projekt. Der skal planlægges i detaljer, tegnes, laves budget, projekteres, evt. søges om fonde og meget, meget mere.  Det er enormt vigtigt, at vi bliver så mange som muligt om at løfte det store og spændende arbejde, der ligger foran os.

Kunne du tænke dig at deltage aktivt i det videre arbejde? Har du en speciel fagviden, der måske kan bruges, eller har du gode kontakter til et eller andet relevant? Så er det nu du skal på banen.

Møde d. 4. juni: Next step – arbejdsgrupper
Onsdag d. 4. juni kl. 19 afholder Distriktrådet møde i Mørke Idrætscenter, hvor vi vil nedsætte arbejdsgrupperne til de forskellige projekter. På mødet vil Distriktsrådet fortælle jer om den videre køreplan: Hvordan skal projektgrupperne organiseres, hvad vil opgaverne være, ansvar, forventninger osv. Alt sammen så vi kan få gang i det egentlige arbejde med idéudvikling og konkretisering af projekterne.

Arbejdsgruppe eller ekspertise fra sidelinjen?
Har du derfor lyst til at være med i det videre forløb, så kom og meld dig i en gruppe eller flere. Hvis du har en specifik kunnen du meget gerne vil byde ind med, men måske ikke orker at være direkte i en arbejdsgruppe, så er du også meget velkommen til at deltage i mødet eller til at sende os en mail på www.moerkedistriktsraad@gmail.com.

Vi glæder os utrolig meget til det videre arbejde og til at se spændende løsninger.
Jo flere vi er til at løfte det store arbejde des bedre!
Jo flere vi er, des mere bliver det hele byens byfornyelse!
Vi ses forhåbentlig til opstartsmøde for arbejdsgrupperne.
Onsdag d. 4. juni kl. 19 i MIC

Mange hilsner fra Mørke Distriktsråd