, ,

SUCCESFULD BYVANDRING i SOLSKIN OG HØJT HUMØR

Mellem 80 og 100 mennesker benyttede det fantastiske St. Bededagsvejr til en fælles byvandring rundt i Mørke med Distriktsrådet. Der blev rundt i byen fortalt om de kommende planer for områdefornyelsen og de fremmødte supplerede med overvejelser og gode ideer.

Ministeriets endelige godkendelse

Alette Skov-Hansen, vores konsulent fra Syddjurs Kommune, startede byvandringen ud med den glædelige nyhed, at Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter netop har givet deres endelige godkendelse til vores byfornyelsesprogram.

Alette Skov-Hansen, vores konsulent fra Syddjurs Kommune, startede byvandringen ud med den glædelige nyhed, at Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter netop har givet deres endelige godkendelse til vores byfornyelsesprogram.

Alette Skov-Hansen, vores konsulent fra Syddjurs Kommune, startede byvandringen ud med den glædelige nyhed, at Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter netop har givet deres endelige godkendelse til vores byfornyelsesprogram. Vi er derfor nu sikrede de. 4.5 millioner.

Byvandring med tv-optagelse
Under byvandring blev der gjort stop ved nogle af hovedpunkterne for områdefornyelsen: Byparken, stationsområdet, hovedgaden og hallen. Her blev der fortalt, at parken og motionsstierne formodentlig vil være et af de indsatsområder, hvor der først vil kunne ses resultater. Hvorimod hovedgaden er et langt sejt træk, hvor der sent vil ske noget konkret, da her skal mange instanser indover, bl.a. Vejdirektoratet. På samme måde er stationsområdet et af de steder, hvor der skal arbejdes tæt sammen med bl.a. kommunen pga. deres sideløbende arbejde omkring letbanen.
Med på hele byvandringen fulgte et tv-hold fra SandTV, der filmer til en demo, som de vil vise for DR med henblik p,å at DR2 måske kunne tænke sig at lave en programserie om vores by og byfornyelsesprocessen.

Tak til…..
Distriktsrådet vil rette en stor tak til alle fremmødte – og tak for den positive, konstruktive stemning. Det skal nok blive godt med alle jeres tanker og ideer.
Desuden en stor tak til Mørke Kirke for at finde på ideen med at relancere en gammel københavnsk tradition om at spadsere på byens volde St. Bededag. Vi er glade for at blive inviteret til at være værter på selve byvandringen. Mon det skal gøres til en tradition med byvandring St. Bededag med opdateringer på områdefornyelsen?
Endelig også tak for Lene for at stå for varme hveder og kaffe i ungdomsområdet i Mørke Idrætscenter.

Nedsættelse af projektgrupper

Hvis man vil være med til at virkeliggøre de mange tanker og ideer som er beskrevet i byfornyelsesprogrammet. skal man henvende sig til Distriktsrådet. 4 juni nedsættes de forskellige arbejdsgrupper på et møde i Mørke Hallen

 

Billeder af Rene Sørensen

[flickr_set id="72157644703537754"]