Hvad syntes du om Mørke Idrætscenter?

Dagli Brugsen Mørke
Thomas Ring og Emma Louise Kirk ved Gymnastikopvisning

Svar på spørgsmål om Mørke IF og Mørke Idrætscenter og vind gavekort på 500 Kr!

Mørke IF, Mørke Idrætscenter og Mørke Distriktsråd har i samarbejde med DGI, igangsat en brugerundersøgelse for at få viden om vaner og ønsker til motion og idræt i Mørke. 

Undersøgelsen går i al sin enkelthed ud på, om Mørke idrætsforening og idrætscenter kan gøre tingene bedre, eller om brugerne i bund og grund er tilfredse med tilbud og forhold.

Hvis der kommer ideer og forslag til nye tiltag, vil de blive behandlet alvorligt og seriøst, og man vil forsøge at opfylde de indkomne krav, hvis det er økonomisk og lokalemæssigt muligt.

Børn kan også være med
Det tager ca. 10 minutter at besvare spørgeskemaet. Vi ønsker svar fra så mange som muligt i lokalområdet, i alle aldre og uanset om de er aktive i foreningen eller ej.

Har du børn, så hjælp dem med at udfylde et skema, så undersøgelsen bliver så bred som mulig. Alle besvarelser er anonyme. 

Vind  gavekort á 500 kr. 
Som tak for deltagelse har man mulighed for at deltage i lodtrækningen om fire gavekort.
Man kan være med hvis man svarer på alle spørgsmål og til sidst skriver sine kontaktoplysninger, senest den 22. juni 2014.

Vinderen udtrækkes umiddelbart herefter, og vinderen får direkte besked.

Her kan du deltage (Klik her og brugerundersøgelsen åbner op i et nyt vindue)

MA-Net
Webmanden
About Webmanden (401 Articles)
Jeg sørger for mørke.dk. Kontakt mig endelig hvis du har brug for et godt råd, hjælp til siden eller har noget du gerne vil bidrage med.