Distriktsrådets møde i september 2023

Referat fra bestyrelsesmøde, Mørke Distriktsråd, 4-9-2023.

Der deltog 19 krukker i konkurrencen. Der var 8 dommere, som brugte et par timer på at score krukkerne efter et skema, (hvor smuk, kreativ, synlig er krukken, 1-3). De tre vindere blev meget glade. Angela Heinemeier vandt hovedpræmien på gavekort på 2.000 kr. til Åkjærgårds Planteskole, Nanna Exner vandt 2. præmien for krukken ved Fodterapeuten, og Tinna midt på Hovedgaden vandt 3. præmien. 2. og 3. præmierne var gavekort til XL Ryomgård, så man kunne købe sig en ny spade eller lign. Vi takker alle deltagere, TAK for alle forsøg på forskønnelse af hovedgaden. Det har bestemt ikke været nemt, først med tørke og så siden den kølige sommer.

Vi gentager konkurrencen næste år. Bare at I ved det. Der er et ønske om krukker i det nybyggede fuglekvarter. Vi udsætter behandlingen af det ønske til projektet er godkendt.

På dette sensommermøde begyndte vi også at planlægge juletræstænding søndag den 26. november. Meget mere om dette senere.

Distriktsrådet vil gerne være et Råd for alle aldersgrupper i byen, og helt ærligt, så tror vi ikke, at de unge ved, at vi overhovedet eksisterer. Derfor arbejder vi på, hvordan vi skal komme til at kende til Unges behov i denne lille Landsby

Denne aften begyndte vi også at tale om mulige stiforbindelser rundt i byen og omegn. Så man kunne gå en rute. Også dette emne arbejder vi videre med.