,

Nyd ferien med en ”Sommerpose” fra Mørke Bibliotek!

Mørke Bibliotek vil  gerne gøre lidt ekstra for vores lånere, og derfor tilbyder vi igen i år at pakke Sommerposer med spændende bøger, musik og lydbøger lige til at tage med på ferien!

Ferietid er læsetid. Men hvad skal man lige finde på at tage med sig i kufferten? Det har Mørke Bibliotek et bud på. Ligesom de to foregående år, vil det igen i år være muligt at få pakket en pose med bøger ud fra den enkeltes ønsker.

Der kan pakkes ud fra genrer eller emner, og man kan også ønske at få pegebøger, billedbøger, spil eller dvd’er i posen, så der er noget for hele familien.

Hvis du kan tænke dig en Sommerpose, skal du blot kontakte  Mørke bibliotek. Ring gerne eller skriv en mail om, hvad du kunne tænke dig, så pakker vi en pose til dig ud fra dine ønsker, som du så kan hente på biblioteket.

Som udgangspunkt er det muligt at låne alle materialer til Sommerposerne, men naturligvis kan nogle bøger og film være udlånt. Desuden skal du være opmærksom på, at lånetiden for visse materialer er 14 dage.

 

Mørke Bibliotek

Kirkevej 13 8544 Mørke

Tlf: 8753 5895