Udstilling af genbrugsflet

I september byder Syddjurs Bibliotek på et væld af spændende udstillinger. På Mørke Bibliotek udstiller Emilie Rønn genbrugsflet i mange flotte former og farver. 

Emilie Blach Rønn er 19 år og går på HTX. Ved siden af sin skole fletter hun tasker og punge af genbrugsmaterialer, som fx bøger, tegneserier og slikpapir.

Emilie har ADHD, og det betyder, at hun nogle gange har svært ved at sidde stille og høre efter, men det at flette har hjulpet hende.

”Jeg fandt ud af, at hvis jeg gjorde det i undervisningen, og når jeg sidder og snakker med nogen, kan jeg meget bedre koncentrere mig om, hvad der bliver sagt, fordi mine hænder så er beskæftiget,” siger hun.

At flette tasker er blevet en stor del af Emilie Rønns hverdag, og hun har altid et nyt projekt med sig. De fleste af de ting hun laver, bruger hun til gaver eller sælger, da hun laver alt for meget til at kunne bruge det hele selv.

På hendes hjemmeside kan man se alle de tasker, hun har til salg:

www.bricksite.com/gallerimille

Udstillingen kan ses på Mørke Bibliotek i hele september måned.