Brugerhuset Solgården

Dagli Brugsen Mørke

Dejlige lokaler og en god beliggenhed. Brugerhuset Solgården i Mørke er borgernes hus og kan derfor bruges af alle – lidt i stil med andre byers forsamlingshus – idet der er service, borde og øvrige faciliteter til forsamlinger op til ca. 80 personer. Ideelt til konfirmationer, børnefødselsdage, overnatning med skolen, møder, runde fødselsdage …

Oprindeligt var Solgården en nedlagt landbrugsejendom, men i 1980’erne gik en gruppe af frivillige sammen om at friske bygningerne op. De stiftede samtidig foreningen Brugerhuset Solgården, som i dag står for brugen og driften af lokalerne, som udlejes til foreninger og borgere. Derudover arrangeres der også bl.a. foredrag og fællesspisninger på Solgården.

Solgårdens bygninger har gennem årene huset mange formål derudover i samarbejde med kommunen. Bl.a. har den lokale SFO i mange år holdt til på stedet. I dag holder Syddjurs Ungdomsskole til i bygningerne.

Brugerhuset Solgården Mosevej 9, 8544 Mørke
Formand: Jan Jensen 8637 6664
Udlejning: Mobiltlf. 5072 4945 (mandag og onsdag kl. 19-21)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
MA-Net
Webmanden
About Webmanden (392 Articles)
Jeg sørger for mørke.dk. Kontakt mig endelig hvis du har brug for et godt råd, hjælp til siden eller har noget du gerne vil bidrage med.