Ole S. Hansen (S)

Dagli Brugsen Mørke

Syddjurs skal udvikles – både på landet og i byen

– Jeg vil karakterisere mig som idérig og udviklingsorienteret og har fokus på, at økonomien hænger sammen.

– Jeg har stor respekt for det danske demokrati og vil arbejde for, at alle borgere skal behandles lige og med respekt. De mest udsatte (svageste) borgere skal have ekstra opmærksomhed.

– Jeg vil sikre, at de mindre samfund ikke bliver glemt.

– Jeg vil kæmpe for øget bosætning.

– Alle kommunens skoler skal bevares og ikke mindst udvikles.

– Rammerne for fritidslivet skal styrkes.

Blå bog
– 52 årig vestjyde, som siden 2000 har boet på Tværvej i Mørke.
– Folkeskolelærer og ansat på Skødstrup Skole.
– Er gift med Anette, pædagog i Mørke Børnehave, Kastaniehuset.
– Har to voksne børn.

I min tid i Mørke har jeg gennem fem år været fodboldtræner, jeg har gennem en årrække været med til at arrangere sommerfest, jeg er medstifter af og aktivt bestyrelsesmedlem i Mørke IF Floorball, jeg har været aktiv i byfornyelsen og har gennem de seneste 10 år været bestyrelsesmedlem i og senest formand for Mørke Idrætscenter med fokus på udvikling – med udbygning af Mørkeægget og opførelsen af Syddjurs Springcenter som de synlige resultater.

MA-Net
Webmanden
About Webmanden (401 Articles)
Jeg sørger for mørke.dk. Kontakt mig endelig hvis du har brug for et godt råd, hjælp til siden eller har noget du gerne vil bidrage med.