Ole S. Hansen (S)

Syddjurs skal udvikles – både på landet og i byen

– Jeg vil karakterisere mig som idérig og udviklingsorienteret og har fokus på, at økonomien hænger sammen.

– Jeg har stor respekt for det danske demokrati og vil arbejde for, at alle borgere skal behandles lige og med respekt. De mest udsatte (svageste) borgere skal have ekstra opmærksomhed.

– Jeg vil sikre, at de mindre samfund ikke bliver glemt.

– Jeg vil kæmpe for øget bosætning.

– Alle kommunens skoler skal bevares og ikke mindst udvikles.

– Rammerne for fritidslivet skal styrkes.

Blå bog
– 52 årig vestjyde, som siden 2000 har boet på Tværvej i Mørke.
– Folkeskolelærer og ansat på Skødstrup Skole.
– Er gift med Anette, pædagog i Mørke Børnehave, Kastaniehuset.
– Har to voksne børn.

I min tid i Mørke har jeg gennem fem år været fodboldtræner, jeg har gennem en årrække været med til at arrangere sommerfest, jeg er medstifter af og aktivt bestyrelsesmedlem i Mørke IF Floorball, jeg har været aktiv i byfornyelsen og har gennem de seneste 10 år været bestyrelsesmedlem i og senest formand for Mørke Idrætscenter med fokus på udvikling – med udbygning af Mørkeægget og opførelsen af Syddjurs Springcenter som de synlige resultater.