Mørke Distriktsråds møde august 2020

Distriksrådet mødtes efter sommerferien med en lang dagsorden. Punkter som vedligeholdelsesprojekter i Mørke og indsatsområder for 2020-21 udsættes til efter bymødet, hvor vi lægger op til, at det netop er op til Mørkes borgere, hvilke indsatsområder Rådet skal have.

Mødet blev flyttet til 21. oktober, (men aflyst pga stigende smittetal.)

 

Byens Hus vil gerne aftage legeinstallationen “Krattet”. Det bliver desværre alt for dyrt at sætte den op offentligt, da der er virkelig mange krav, vi skal overholde, hvis det står som offentlig legested.  Materialerne flyttes til arealet bag Byens Hus, og det er så op til Byens Hus at beslutte, hvordan materialerne kan genbruges i den ånd, som også Byens Hus er etableret ud fra.

 

Der arbejdes ihærdigt på, at Mørke kan få sin egen lille reklamefilm. Der skal være et kort interview med en nytilflyttet børnefamilie, og med en, der har boet i byen i en menneskealder. Desuden vil vi gerne have mennesker og aktiviteter, fx koncert i Byens Hus på filmen.  Ud over dette pågår samarbejdet med distriktsrådene i Thorsager, Ryomgård og Kolind også ihærdigt. Her skal også laves en reklamefilm for bosætning langs det, som i Syddjurs kaldes Letbanebåndet.

 

Flagalléen – ja, hvem kan egentlig bestille en flagalle langs Hovedgaden?  Det kan alle!  Det koster kr. 500 for en hel dag incl. opsætning. Du kan bestille den til en privat fest eller bare fordi du er glad.  Kontaktperson er Hanne Morgenfrue,  mail:  hannemorgenfrue@mail.dk,  eller telefon 21629225.  Lettere kan det ikke være.

Byen ejer flagalleen, distriktsrådet er administrator og vedligeholder, FDF står for opsætning.