,

10 bøger – 10 strikketeknikker

Med sin nyeste bog ”Strik i stor stil” har strikdesigneren Annette Danielsen udgivet hele ti strikkebøger, som har begejstret strikkere landet over. Nu kommer hun til bibliotekerne i Mørke og Hornslet, hvor hun holder jubilæumsworkshop.
Om inspirationen til sine mange designs siger Annette Danielsen: ”Idéerne til mine modeller finder vej til den virkelige verden på finurlig vis. Måske bobler der en op på vej hjem fra arbejde efter en dag med inspirerende kollegaer. En model kan også dukke frem på nethinden ved at se to grimme farver tilsammen danne noget magisk”.

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]Info: Mørke Bibliotek Tirsdag d. 23. okt. kl. 19-22 Entré: 125 kr. Billetter: Mørke Bibliotek og Uldfisken[/box]
Udover at lave spændende og lækre designs, lægger Annette Danielsen også vægt på, at det skal være sjovt at strikke hendes modeller. ”Det færdige resultat skal være funktionelt, men det allervigtigste er, at det er sjovt undervejs. Der er ingen grund til at gøre ting mere besværlige end nødvendigt, men samtidig synes jeg, at det er detaljerne, der sætter prikken over i’et”, udtaler hun.
Ved sine workshops på Mørke Bibliotek den 23. oktober og på Hornslet Bibliotek den 7. november vil hun fortælle om baggrunden for sine mange strikdesigns, og hun vil instruere i lettilgængelige strikketeknikker, der kan bruges i utallige sammenhænge. Derudover medbringer Annette Danielsen en sand overflod af lækkert strik, idet hun medbringer alle sine modeller, som publikum er velkommen til at prøve.
Aftenen er arrangeret i samarbejde Uldfisken (det tidligere Filt) i Hornslet, og der er dermed slået masker op til en spændende og inspirerende aften for alle strikinteresserede.
Info:
Mørke Bibliotek
Tirsdag d. 23. okt. kl. 19-22
Entré: 125 kr.
Billetter: Mørke Bibliotek og Uldfisken

 

Publikum bedes medbringe pinde nr. 3 og 25 kr. til opskrifter/kopier og garn.

 

Læs mere om Annette Danielsen på www.annetted.dk