Vinterferie for børn på Syddjurs Bibliotek

I hverdagen kan det knibe for familier med børn at få tid til at tage på biblioteket. Mange børn går i SFO eller til fritidsaktiviteter til sent ud på eftermiddagen. Men i vinterferien er der tid, og masser af børnefamilier tager på biblioteket for at hygge sig.

Mange familier tager på biblioteket for at låne bøger, film, musik og spil. Ud over de traditionelle tilbud er der i vinterferien mulighed for at deltage i masser af kreative værksteder. Her kan børnene vælge at hygge sig om aktiviteterne sammen med deres forældre og bedsteforældre, men børnebibliotekarerne deltager også i værkstederne og er klar til at hjælpe og inspirere.

Blandt arrangementerne i år afholder de 5 biblioteker værksteder, hvor børnene kan dekorere æsker, træplader eller valentinskort. Der kan dekoréres med foam clay og laves filthøns og nøglevedhæng i silk clay. For de helt små børn vises der svensk film om Snutterne.

Ugen igennem er mulighed for at komme og lave kreative legobyggerier. Der tages fotos af de forskellige byggerier, som hænges op i biblioteket. Sidst på ugen kåres en vinder af Legokonkurrencen.

Program for vinterferien på Syddjurs Bibliotek:

Mandag den 11. feb.:
Rønde Bibliotek kl. 14-16: Dekorér en træskive.
Kolind Bibliotek kl. 14-16: Lav en Funny Friend i silk clay. Fra 4 år.

Tirsdag den 12. feb.:
Hornslet Bibliotek kl. 13-15: Legokonkurrence. Fra 4 år. (Der er mulighed for at bygge onsdag og torsdag også)
Ebeltoft Bibliotek kl. 12-14: Dekorér en æske.

Onsdag den 13. feb.:
Ebeltoft Bibliotek kl. 10-10.30: Film for de mindste. Rønde Bibliotek kl. 14-16: Dekorér med foam clay.

Torsdag den 14. feb.:
Kolind Bibliotek kl. 14-16: Lav filthøns. Fra 6 år.

Mørke Bibliotek kl. 14-16: Lav valentinskort. Fra 6 år.