,

Syddjurs Udviklingspark rykker til Mørke

Syddjurs Kommune og Syddjurs Udviklingspark lancerer nu 2. generation af Syddjurs Udviklingspark. Udviklingsparkens videreføres i Millikens tidligere lokaler i Mørke på samme succesfulde grundlag som hidtil og kommer også til at rumme en afdeling af Syddjurs Kommunes projektcenter.  

[quote float=”right”]”Det er fantastisk, at vi nu kan videreføre Syddjurs Udviklingspark i nye omgivelser. Der er med placeringen i Mørke tale om et infrastrukturelt centrum på Djursland med kort afstand til lufthavn og færger såvel som til motortrafikvejen på Djursland og dermed den nord-/sydgående motorvej E45. Herudover er der relativt kort afstand til vækstområderne i Aarhus og Randers”. /Kirstine Bille[/quote] Det er efter længere tids forhandlinger lykkedes Syddjurs Kommune og Syddjurs Udviklingspark at overtage det store bygningskompleks i Mørke.

Borgmester Kirstine Bille udtaler:

”Vi er glade for at kunne videreføre de gode erfaringer fra Syddjurs Udviklingspark i nye og inspirerende lokaler. Syddjurs Kommune og Djursland har brug for erhvervsmæssig udvikling og vækst, og med den nye udviklingspark i Mørke får vi nu et særdeles synligt pejlemærke for erhvervsudviklingen i Syddjurs Kommune. Dermed kan vi skabe endnu bedre vilkår for iværksættere og virksomheder og dermed vækst og udvikling for erhvervslivet i Syddjurs Kommune og på det samlede Djursland”

“Udviklingsparken får en fantastisk placering i de tidligere Milliken-lokaler, der har den nødvendige volumen til, at vores ambition om, at Syddjurs Udviklingspark skal være et pejlemærke for vækst og erhvervsudvikling i Syddjurs er realistisk,” siger Kirstine Bille.

udviklingspark

Opgave for Søren Holm

Det bliver nu Syddjurs Udviklingsparks mangeårige direktør, Søren Holm, der får til opgave at få anden generation af Udviklingsparken kørt i stilling og skabt det fundament, der gør, at det igen kommer til at dufte af erhervsliv på det store område i Mørke.