Mørke Idrætsforening modtager SÅDAN! Award 2014

Dagli Brugsen Mørke
Formand for MIF Riber Hog Antonsen (th.) og Mogens Gravesen ved overrækkelsen af den flotte pris. Formand for MIF Riber Hog Antonsen (th.) og Mogens Gravesen ved overrækkelsen af den flotte pris.

Det blev Mørke Idrætsforening, der løb med SÅDAN! Award’en 2014 under DGI Øst- jylland. Dette blev afsløret i forbindelse med DGI Østjyllands årsmøde torsdag den 27. marts i DGI-huset i Aarhus.

Udover æren modtager Mørke Idrætsforening en check på 5.000 kr. samt en række PR-materialer til brug i foreningen.

I forbindelse med DGI Østjyllands årsmøde torsdag den 27. marts i DGI-huset i Aarhus skulle der for 3. gang uddeles en SÅDAN! Award til en af DGI Østjyllands mange med- lemsforeninger.
På forhånd var der tre kandidater tilbage, som var gået videre fra ansøgningsrunden, der lukkede i starten af måneden; Ebeltoft IF Fysisk Aktiv For Sjov, Mørke Idrætsforening og Thorsø-Tungelund Idrætsforening.

Det blev Mørke Idrætsforening, der løb med prisen og nu kan smykke sig med den prestigefyldte award under DGI Østjylland, der hvert år uddeler SÅDAN! Award’en at sætte fokus på og hylde foreningslivets unikke evne til at få en god, skæv eller anderledes idé, og få den gennemført hurtigt og med succes.

”Mørke Idrætsforening er en af de første foreninger i landet, der har indført et multikontingent, så man som medlem kan gå til flere idrætter i foreningen for stort set de samme penge og nøjes med at betale ét sted. Dette vidner om en forening, der står sammen og ikke er bange for at hoppe ud i forandringer for at gøre det endnu mere attraktivt at dyrke idræt i den lokale forening”, udtaler Lars Mandrup, næstformand i DGI Østjylland.

4.50 avg. rating (89% score) - 2 votes
MA-Net
Webmanden
About Webmanden (401 Articles)
Jeg sørger for mørke.dk. Kontakt mig endelig hvis du har brug for et godt råd, hjælp til siden eller har noget du gerne vil bidrage med.

1 Comment on Mørke Idrætsforening modtager SÅDAN! Award 2014

Comments are closed.