Kommunen sender millioner til job park i Mørke

Syddjurs investerer massivt i forbindelse med den nye udgave af job-park i Mørke, men har til gengæld også fået forstærket repræsentation i bestyrelsen bag – og det skal være med til at tydeliggøre kommunens erhvervsindsats

Kommunen sætter  i alt 3.2 mio. kr. på højkant, dels som indskud til køb af de nye lokaler i Mørke, dels til istandsættelse. Til sidstnævnte er afsat den ene million af totalbeløbet.

Med kommunens økonomiske engagement  er som borgmester Kirstine Bille, SF, nu født som medlem af Syddjurs Udviklingsparks bestyrelse. Dertil har Claus Wistoft, V, fået en plads og er tillige valgt som næstformand.

“Ja, vi er blevet sikret repræsentation, men vi er også anderledes engageret økonomisk i forhold til tidligere. Vi har længe haft en ide om, at vi gerne vil rykke tættere på erhvervsservice, Syddjurs Erhvervsforening og udviklingsparken for at synliggøre den indsats, kommunen gør og er med til at finansiere,” siger Kirstine Bille til Lokalavisen.dk .

“Der vil blive bedre plads til store og små virksomheder for eksisterende virksomheder, der kan få vækstmuligheder i et spændende miljø med mulighed for gensidig inspiration. Men det kan også tiltrække iværksættere såvel som nye virksomheder. Endelig glæder vi os også til at flytte kommunens projektcenter til et autentisk erhvervsmiljø, siger Kirstine Bille.

 

Læs mere på Lokalavisen