,

Sommerfloorball – sjov motion for alle m/k

Mørke IF’s floorballafdeling udvider i år sit tilbud om sommerfloorball til to dage om ugen, når sommerfloorballen begynder umiddelbart efter påske.

Sommerfloorball handler primært om at få sig rørt på en sjov måde og i godt selskab med andre. Det er for både mænd og kvinder, og man behøver ikke at have spillet før for at kunne deltage. Spillet minder meget om det, som de fleste fra skoletiden kender som hockey. Ungdomsspillere, som kan begå sig blandt de voksne, er også velkomne til at deltage.

Sommerfloorball foregår i Mørke Idrætscenter mandage og onsdage fra kl. 18 helt frem til skolernes sommerferie – første gang onsdag den 8. april. Det står en frit, om man vil træne med mandagsholdet eller onsdagsholdet (275 kr.). Det vil også være muligt at tilmelde sig begge hold (400 kr.). Idrætsforeningens multikontingent dækker naturligvis også her.

Alle, som har lyst til at prøve, kan dukke op til en gratis prøvetræning iført et par indendørs sko – klubben har stave, som kan lånes, så det er bare om at hanke op i naboen eller veninden og komme af sted. Vær opmærksom på, at tiderne kan blive justeret, hvis der viser sig behov for det, så tjek evt. floorballafdelingens hjemmeside på www.darkdevils.dk.

Da en del af spillerne har mindre børn, vil floorballklubben i forbindelse med nogle enkelte træninger reservere den ene ende af hallen til en mikrobane, hvor børnene kan hygge sig med en omgang mikrofloorball, mens far og mor træner på den store bane.