Dyk ned i Mørkes historie til Mød os i Mørke

Lørdag d. 22. august kl. 11-15 vil man til markedsdagen have mulighed for at tage på en historisk hestevognstur på Mørke Hovedgade og høre beretninger om, hvad der tidligere var. Der er ligeledes blevet fabrikeret et lille hæfte med masser af billeder og beskrivelser af, hvilke erhverv der har været i tidens løb langs hovedgaden. Det kan ideelt bruges til en efterfølgende gåtur langs ruten.

På pladsen ved skolen er der et historisk fortællehjørne, hvor man kan granske masser af gamle billeder, høre anekdoter, fortælle historier og blive klogere på Mørkes fortid. Se flere billeder fra Gamle Mørke

Der vil dog ikke kun være fokus på Mørkes historie til markedsdagen. For fjerde år i træk vil der være masser af musik, hyggestemning, mad, boder, informationer om, hvad der sker i byen, private lopper, aktiviteter og masser af snak på kryds og tværs.

I år vil der ligeledes blive introduceret noget nyt, der skal række ud i fremtiden. I samarbejde med MIC vil byens nye bogbytteordning blive startet op med lanceringen af den rullende bogvogn Folkevognen.

Markedsdagen afholdes vanen tro ved skolen og alle er hjertelig velkomne.