Distriksrådmøde april 2021

Distriksrådmøde den 15.april 2021

 

Denne aften brugte vi på at finde dato for generalforsamlingen.
Det bliver den 17. juni, så sæt allerede nu “X” i kalenderen. Umiddelbart efter generalforsamlingen afholdes et længe ventet bymøde. Distriksrådet arbejder for emner, der rejses af byens borgere, og under denne Coronatid har vi flyttet og udsat borgermøder utallige gange, men NU skal det være. Vi vil gerne arbejde med emner, der betyder noget for DIG.

 

Til dette er vi ved at udvikle en elektronisk undersøgelse, survey, som skulle gøre det nemt for dig at komme med emner.

Distriktsrådet har netop indgivet ansøgning om et vild natur område ved stationen. som en del af Syddjurs Kommunes samarbejde med Nationalpark Mols Bjerge. Se artikel i 8544.

Desuden havde vi været inviteret af byrådsmedlem Ole Hansen til et møde, hvor vi talte om, hvilke emner Ole arbejder for, og hvilke emner Distriktsrådet er interesseret i. Igen er det vigtigt, at Distriktsrådets emner kommer fra borgerne.

Et lille effektivt distriktsrådsmøde, hvor vi nød at være sammen med hinanden fysisk, og ikke virtuelt, som vi også har været nødt til i løbet af det sidste år.

 

 

Referent:  Hanne Morgenfrue