De små swinger med Klüvers Big Band

onsdag 7. marts 2012 kl. 19.00

Ådalshallen, Ådalen 2, Skørring, 8544 Mørke

Det er et brag af en koncert man kan opleve i Ådalshallen onsdag den 7. marts kl. 19.00. Koncerten er den store finale på et langt forløb, hvor 176 børn fra Ådalsskolen og Mørke Skole synger med et af Europas bedste bigbands – Klüvers Big Band.

 Klüvers Big Band har i de seneste 30 år besøgt mere end 300 skoler og afholdt de populære skolekoncerter sammen med elever fra 3., 4. og 5. klasse. Og opskriften er enkel: Man tager en stor portion børn – blander dem med nogle sange skrevet specielt til aldersgruppen og krydrer med engagerede musiklærere. Når ingredienserne når kogepunktet, tilsætter man en pianist og en dirigent og lader det hele simre i et par uger. Lige inden retten serveres, tilsættes et 19 mands top-professionelt bigband og en sangsolist. Og så serveres det hele hot-hot.

 Onsdag 7. marts er den store koncertdag, hvor formiddagen starter med en generalprøve efterfulgt af en koncert for nogle af skolens øvrige elever og lærere; her medvirker Klüvers Big Bands rytmegruppe.

Aftenkoncerten for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede bliver derfor den store finale, hvor børnene for første gang skal synge med hele bigbandet og solisten Mike Andersen.

 Mike Andersen

Mike Andersen er en af de populæreste og mest anmelderroste blues- og soulsangere i Danmark. Han har været særdeles aktiv på live-scenen i både Danmark og resten af Europa gennem de sidste 10 år, og hans seneste cd, ‘Echoes’ , blev nomineret til hele tre Danish Music Awards. Nu kan du høre denne fantastiske sanger, sangskriver og guitarist i front for Klüvers Big Band.

 Klüvers Big Band

Klüvers Big Band spiller over 50 koncerter om året. En del af dem er skole- og gymnasiekoncerter, da et af de vigtigste formål med bigbandet er at udbrede kendskabet til bigband-jazz blandt store og små. Orkesteret har samarbejdet med et hav af store solister, bl.a. sangerinden Cæcilie Norby og saxofonisten Jesper Thilo. I Klüvers Big Band sidder nogle af Danmarks bedste jazzmusikere – flere af dem solister i international klasse – men først og fremmest er det et hold, hvis kollektive energi og sans for at få musikken til at løfte sig og swinge med fynd og klem er helt overvældende.

Unge under 18 år kommer gratis til koncerten. For alle andre er billetprisen 60,-
Billetter sælges fra skolens kontor fra 5/3 og ved indgangen