Tophåndbold i Mørke Hallen

Mørke Idrætscenter arrangerer håndbold på topniveau mandag aften, når Aarhus Håndbold og Odder spiller træningskamp.
Aarhus Håndbolds bedste herrespillere er i fuld gang med sæsonforberedelserne og spiller mandag aften træningskamp mod Odder fra landets næstbedste række i Mørke Idrætscenter

Håndboldinteresserede kan glæde sig til lidt af lækkerbidsken mandag aften, når Aarhus Håndbolds Liga-herrer møder Odder fra landets næstbedste håndboldrække i en træningskamp i Mørke Idrætscenter.

 [quote style=”boxed” float=”right”]Repræsentanter fra Mørke IF vil være tilstede, ved arrangementet. Her kan du høre mere om det nye MULTI-KONTINGENT Betal et beløb hver måned og dyrk alt det idræt du har lyst til. Håndboldafdelingen vil naturligvis også være at finde. Har du spørgsmål til den kommende sæson, kan vi hjælpe dig. Skulle du have lyst til, at blive frivillig i klubben eller huset, er der også mulighed for, at melde sig denne aften. Vi glæder os til at se dig[/quote]

“Kampen er kommet i stand i huj og hast,” fortæller Lene Munk Graversen, centerleder i Mørke Idrætscenter og selv håndbold-freak.

“Aarhus Håndbold manglede et sted til at afvikle træningskampen, men da vi blev spurgt, sagde vi naturligvis ja,” siger Lene Munk Graversen.

En trojka bestående af Mørke Idrætscenter, Mørke IF og Ct Stål ApS Mørke, der er såkaldt “VIP Partner Plus” sponsor for Aarhus Håndbold, er gået sammen om arrangementet.

Kampen i Mørke Idrætscenter starter klokken 18.30.

Læs mere hos Lokalavisen

 Skærmbillede 2013-08-02 kl. 13.05.29