, ,

Sommerfloorballen begynder

En af de ting, der gør Mørke IF speciel, er, at klubben tilbyder floorball. Det er der ingen andre klubber på Djursland, der gør – endnu – og derfor kommer der mange spillere fra det øvrige Djursland og det nordlige Aarhus for at spille i Mørke. De udnytter bl.a., at der er gode tog- og busforbindelser med stop næsten uden for idrætscentrets dør.

Vintersæsonen er netop slut, men fra onsdag den 11. april og hver onsdag frem til skolernes sommerferie vil floorballen fortsætte med at rulle i Mørke Idrætscenter. Hvis man ikke har prøvet spillet før, er sommerfloorball en god anledning, idet vi indretter spillet, så alle kan være med – både børn og voksne.

Vi skal ikke ud at spille kampe. Det handler bare om at få sig rørt på en sjov og anderledes måde. Har man spillet ”hockey” i skolen, har man en god fornemmelse af, hvad det handler om.

Sommerfloorballen foregår hver onsdag frem til skolernes sommerferie. Den første aften er det fra kl. 18, men afhængigt af antallet af fremmødte oprettes der flere hold, og så kan spilletidspunktet blive en anden.

Læs mere på moerkeif.dk