Fodboldskole

Mørke IF Fodbold afholder i 2019 fodboldskole i uge 27 (1.-5. juli).

Fodboldskolen afholdes i samarbejde med DGI Østjylland Fodbold, og er for børn på 6-14 år.

Fodboldskolen er ikke kun for medlemmer af Mørke IF, og vi håber, at fodboldskolen kan tiltrække børn både fra Mørke og fra omegnen. Det kræver ikke, at børnene har forudgående fodboldfærdigheder på noget bestemt niveau, bare de har lyst til at lege med en bold.

Med i prisen er der frugt og frokost til børnene hver dag, en tøjpakke fra Select med t-shirt, shorts, strømper, fodbold og drikkedunk. Samtidig får fodboldskolen besøg af en professionel freestyler, som vil vise en masse flotte tricks, som børnene selv får mulighed for at prøve af på en Pannabane. Fodboldskolen tilbyder også, som noget ekstraordinært, at børnene kan få

målmandstræning, hvis de har lyst, og der vil være særlige instruktører til at stå for denne træning. Fælles for alle deltagere er, at de får mulighed for at øve og videreudvikle deres fodbold- skills sammen med dygtige instruktører, som er blevet undervist af DGI, og alle øvelserne tilpasses både bør- nenes alder og niveau.

Fredag sluttes der af med grillhygge for både børn og forældre, hvor fod- boldskolen serverer hotdogs og soda- vand om eftermiddagen.

Overskriften for hele ugen er sjov, fællesskab og gode oplevelser.

Tilmeldingen til fodboldskolen er åben, og kan ske på DGI ́s hjemmeside: www.dgi.dk/fodbold.
Hvis der er spørgsmål omkring tilmel- ding, er man velkommen til at kontak- te Helle Bluhm, fodboldkoordinator hos DGI Østjylland, på Hel- le.Bluhm@dgi.dk eller 5121 9343.

Med venlig hilsen

Styregruppen MIF Fodboldskole 2019.

Ken K. Rasmussen, Christine Rasmus- sen og Mads H. Obenhausen