Klar til en ny omgang med pils og bold

Arrangørerne af Bodega Bold har heller ikke i år haft problemer med at finde 32 hold til lørdagens indefodboldstævne i Mørke Idrætscenter

(Fra Lokalavisen)

 

Bodega Bold i Mørke Idrætscenter er blevet lidt af institution for mange lokale fodboldspillere af alle slags.
Lørdag er det 13. gang, at Mørke IF kan byde 32 hold velkommen til indefodboldstævnet,  hvor fodbold, hygge og bajere  er en treenighed som går op i en højere enhed.
Stor efterspørgsel
“Da vi havde sendt indbydelserne ud, gik der kun en uge,  før de obligatoriske 32 hold var tilmeldte, og to uger før yderligere seks hold havde spurgt, om de kunne være med. Dem
har vi sat på venteliste i tilfælde af afbud, men igen i år har vi oplevet masser af interesse for Bodega Bold,” fortæller Tonni Kristensen, mangeårig spiller og træner i Mørke IF.
I en yngre udgave havde han med succes en afstikker til Vivild, hvor han var en målfarlig venstrebensspiller på klubbens bedste hold i Serie 1 og Jyllandsserien.
Tonni Kristensen arrangerer stævnet sammen med sin kone Mette Skipper og trioen Jesper Bager, Rikke Thorsøe og Thomas Lomholdt.

Ikke kun pengene
Indestævnet i Mørke adskiller sig på fl ere måder fra de øvrige stævner i lokalområdet, hvor det ofte er de store pengepræmier som motiverer mange hold til at deltage.

I Mørke er stemingen mere afslappet. Her er der også plads til udklædte mandskaber, kvindelige islæt, der ikke kan sparke et indersidespark, og deciderede showstars hold a la’ FC Zulu.

“Vi har i år lavet lidt om på præmielisten, så antallet af pengepræmier er blevet halveret,” forklarer Tonni Kristensen.“Det samlede præmiebeløb er fortsat det samme, men
det er bare delt ud på fl ere ting, så man både kan vinde penge, t-shirts, sprut og en tur til Grenå Bowling plus vandrepokalen. Dermed sikrer vi også, at folk ikke kun kommer for pengenes skyld.”
Der er også præmier til bedst udklædte hold og alle puljevinderne, der ryger en tur i baren.
Desuden er der løbende spurtpræmier undervejs, og der trækkes også lod om en halv gris, som bliver leveret på vinderens adresse, når denne måtte ønske det.

En del af det økonomiske overskud ved Bodega Bold går i år til en fodboldtur til Barcelona i skolernes efterårsferie, som Tonni Kristensen er ved at planlægge for U13 og U15 drenge i Mørke IF og ligeledes klubbens U15 piger.
“Jeg har været med til at planlægge Bodega Bold i alle 13 år, og jeg har endnu ikke oplevet, at sammeblandingen af fodbold, hygge og bajere har givet anledning til ballade. Tværtimod har stemningen været fantastisk hos både deltagere og tilskuere, som alle kommer for at få en sjov lørdag,” forsikrer Tonni Kristensen.