,

Hjælp med at gøre Mørke Idræts forening endnu bedre. Mød op til årsmødet i MIF.

25 februar er der årsmøde i MIF her gør vi status over endnu et år i MIF, og jeg kan love jer der er noget at glæde sig til !

 

I MIF er der mange frivillige der gør et kæmpe stykke arbejde, uden dem ville der ikke være nogen idræt forening, hvor alle vores børn får en masse fornøjelige timer til at gå, og for øvrigt også en masse voksne.

Mange af  de frivillige i MIF er også frivillige andre steder i byen, det giver en masse gode kontakter, og udvikler os som mennesker, da det at hjælpe andre er noget der virkelig bygger venskaber.

Kunne du tænke dig at være en del af dette fællesskab, så hold dig ikke tilbage, det ville glæde MIF og tage imod flere venner, der kan være mange forskellige måder at hjælpe til, det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har faste poster der skal besættes og der skal også bruges nogle der bare kommer og giver deres mening og hjælp tilkende en enkelt gang, der er mulighed for at blive tilknyttet i kortere eller længere perioder. Og husk tid er ikke noget der kommer af sig selv, det er noget vi hver i sær tager os, til det vi gerne vil.   

Lige nu er der ca. 100 frivillige der bruger tid for vores alles bedste i MIF, der ligger store planer og opgaver og venter, så derfor denne opfordring.

Hvis dette har givet dig lyst til at høre mere er du meget velkommen til at kontakte mig Riber@ommestrupgaard.dk  eller mød op til årsmødet d. 25 februar, så kan vi i fællesskab snakke om hvordan du kunne passe ind i det store fællesskab.

 

Håber at høre fra dig eller se dig, så vi fælles kan gøre det endnu bedre.

 

Mvh. Riber Hog Anthonsen.