Banken flytter til Auning

Sparekassen Kronjylland flytter til Auning og det er en beslutning der ikke kan trækkes tilbage. Det siger områdedirektør Jens Brix i et svar til Mørke Handelsstandsforening og Mørke Distriktsråd.

[quote style=”boxed” float=”right”]Vi fortsætter med at støtte op om byens aktiviteter, herunder vore forskellige sponsorater.[/quote]

Beslutningen er foretaget af Sparekassens øverste ledelse samt Sparekassens bestyrelse.

Forstår skuffelse
Jeg kan godt forstå, at I er skuffet over at miste byens eneste pengeinstitut, men kravene til rådgivning af vore kunder bliver større og større, mens kunderne samtidig klarer flere og flere ting hjemmefra. Skriver Jens Brix.
Som et eksempel kan jeg nævne, at der i dag findes omkring 50 forskellige lånetyper til fast ejendom. Investeringssiden bliver også mere og mere kompleks og rådgiverne skal certificeres for at kunne rådgive kunderne. Pensionsområdet, med løbende lovændringer, stiller ligeledes større og større krav til vore rådgivere.

For at kunne rådgive kunderne maksimalt er det derfor nødvendigt med større enheder, hvor kompetencerne kan samles.

Vil fortsat støtte op om byens aktiviteter

Med forventning om, at borgerne i Mørke vil forblive kunder i Sparekassen, vil vi fortsætte med at støtte op om byens aktiviteter, herunder vore forskellige sponsorater. skriver Jens Brix og afrunder,

Når den værste skuffelse over at miste byens pengeinstitut har lagt sig, håber jeg at I kan forstå, at vores beslutning er truffet for at kunne give jer kunder en bedre betjening.

 

Læs Lokalavisen: Mørke står uden pengeinstitut