Mørke IF

Mørke Idrætsforening (MIF).
Vi er glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af aktiviteter fra de 7 afdelinger – se nærmere under hver enkelt afdeling.

Udover de forskellige idrætsaktiviteter afholdes hvert år julefrokost og sommerfest, hvor overskuddet fra disse arrangementer går til ungdomsarbejdet i Mørke Idrætsforening.

Aktiviteterne foregår i og omkring Mørke Idrætscenter (MIC) hvor vi har moderne faciliteter, og hvor vi til stadighed søger at øge og forbedre rammerne.

Som noget nyt tilbyder MIF mulighed for multikontingent – et tilbud til den meget aktive bruger

Det store udbud af aktiviteter kan tilbydes takket være de ca. 100 trænere, instruktører og frivillige der yder et stort arbejde i MIF.

Vi er meget glade for den opbakning vi får fra forældre og brugere. Samtidig vil vi her nævne, at det er en nødvendighed for at en idrætsforening kan fungere. Der er mange forskellige opgaver – store som små, så der er noget enhver kan byde ind på.

Vi er åbne for dialog, så hvis du undrer dig over noget eller har gode ideer er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Vi opfordrer også til at du går ind og ser på vores hjemmeside – www.moerkeif.dk.

 

[box type=”info” size=”large” style=”rounded” border=”full”]Kontakt: Hovedafd.formand: Riber Hog Antonsen, riber@ommestrupgaard.dk, 20208749,
eller kontakt en af afdelingerne,
se mere på hjemmesiden www.moerkeif.dk ! [/box]