Ma-Net

Mørke-Aadalens Net (MA-Net) blev grundlagt i 2001 som del af det fælles bredbåndsinitiativ ”Djurslands Net”. Frivillige ildsjæle fra alle Djurslands-kommunerne igangsatte dengang i mangel af ordentlig dækning fra kommercielle udbydere i specielt landdistrikterne et enestående projekt, som i løbet af få år blev til – og fortsat samlet er – nordeuropas største trådløse netværk.

Frem til 2008 var foreningen en del af Rosenholms Net med den gamle Rosenholm Kommune som dækningsområde. Herefter deltes foreningen i to: MA-Net som dækker Mørke-Aadals-området samt Rosenholms Net som dækker Hornslet og omegn.

MA-Net er en ukommerciel, selvstændig forening drevet af aktive medlemmer for medlemmerne. Vi arbejder stadig sammen med de øvrige lokalnet på Djursland, hvilket sikrer fælles vidensudveksling og erfaring – og vi giver gerne råd til andre som vil bygge tilsvarende net.

  • MA-Net tilbyder måske markedets bedste, billigste og til prisen hurtigste internetforbindelse baseret på sikker og helt ”Up-to Date” teknologi i Mørke-Ådal området på Djursland.
  • MA-Net er en forening drevet helt af frivillige, lokale kræfter og ildsjæle og hvor det også er muligt selv at deltage aktivt. Alle indtægter bruges til at forbedre og udbygge nettet.
  • MA-Net leverer din internetforbindelse via en trådløs forbindelse for kun 100,- kr. om måneden. Der betales et oprettelsesgebyr på 1000,- kr. som også dækker udstyr og opsætning.
  • MA-Net giver ubegrænset adgang til internettet.
  • MA-Net tilbyder i samarbejde med Ipinion både fastnet og mobil telefoni til yderst attraktive prise