Løberute 3: Mørke 6,8 km

Ruten går fra Mørke Idrætscenter Drosselvej-Fabriksvej-Ebeltoftvej-Balevej-Møllevej-Gl. Mørkevej-Kirkevej-Thorsagervej-Skolevej-Fabriksvej-Drosselvej.

Ruten er flad indtil Ommestrup, hvor man skal op ad en flad bakke, så kommer der et langt stykke, som er rimeligt fladt og så går er der en strækning, der går nedad.
Ruten indtil nu er i åbent landskab langs marker og med udsigt til Mørke mose.
Ved Kirkevej og Thorsagervej er der en mindre bakke, som kan give lidt sved på panden op til Skolevej.

Rute 3: Mørke 6,8 km http://www.loebesiden.dk/loeberuter/?id=3083

Mørke Løbeklub træner tirsdag og torsdage kl. 17-ca.17.45 og søndage kl. 7. Vi starter ud fra Mørke Idrætscenter og løber med guider, som har styr på tiden og intervaller, når vi løber efter program, hvor man skal gå/løb eller have intervaltræning med forskellig hastighed. Vores løbere har trænet op fra uøvede løbere til øvede løbere, der kan løbe 5,10, 21 og 42 km, så vi kan tilbyde forskellige niveauer. Vi har det sjovt og glæder os altid til at komme afsted uanset vejr og vind. Selv i vinterperioden tager vi løbeskoene på og får en frisk lille tur med pandelygterne tændt. Vi arrangerer foredrag om løb, skader og løbeteknik, så kom og løb med os uanset du er nybegynder eller øvet løber. Det koster kun 200 kr. for et år at være medlem. Tilmelding sker på www.moerkeif.dk under Gymnastik.