,

Kære Mørke – tak for denne gang

For 17 år siden flyttede Nanna og jeg til 8544 Mørke. Det var vores første hus, vi købte det sammen og det var egentlig lidt tilfældigt at det lige blev Mørke vi valgte. Nanna og jeg boede begge i Århus, og stammer egentlig fra Silkeborg.
Mørke var den perfekte blanding af overkommelig afstand til Århus (og Randers! Og Ebeltoft!), god afstand til forældrene i Silkeborg 😊 og et overkommeligt prisleje.

Vi kan bekræfte at Hovedgaden/Ebeltoftvej bare ikke solgte Mørke ret godt, men det var tydeligt at når man bevægede sige lidt væk så var der masser af muligheder at byde på.
Siden 1999 er vi både blevet gift, fået to børn, haft verdens bedste dagplejemødre, en spændende børnehave og lærerige år i Mørke Skole.
Dertil har vi også nydt godt af det fantastiske engagement i Idrætsforeningens mange grene. Selvom vi i de første år tænkte “shit, hvis man ikke er 3. generation i Mørke så betragtes man vist som Tilflytter” så har vi også fået en omgangskreds af mange, mange fantastiske, dejlige og imødekommende mennesker.

Vores punktum har været konfirmationen af vores datter, i et sogn hvor både præst og barselsvikar har mindet os om at alle kan være den forandring man ønsker sig.
Det er tydeligt at Mørke er en by proppet til randen med mennesker der gider Mørke.
Jeg har aldrig oplevet så mange ildsjæle der brænder for at skabe by, skabe oplevelser, skabe nærvær og skabe fremtid for hinanden.

Nye eventyr byder os nu at forlade Mørke, men inden vi rejser vil vi alle fire gerne sige:
Tak for de mange gode år Mørke, vi kommer til at savne dig ❤️.