Flotte billeder i Distriktsrådets fotokonkurrence #lysimørke

Gennem de sidste par måneder har mange folk postet billeder på Instagram med hashtagget #lysimørke og på den måde deltaget i Distriktsrådets fotokonkurrence.

Billeder om ”lys i Mørke”
Oplægget til konkurrencen lød således: “Konkurrencen går ud på at tage et billede af “Lys i Mørke” og vise, hvordan du ser optimismen, det lille lys i mørket og den positive forandring i byen – kun fantasien sætter grænser”. Og der var masser af billeder med masser af fantasi. Billeder, hvor ordet lys blev taget meget bogstaveligt, og billeder hvor der var fokus på associationerne af lys i Mørke.

Dommerens flotte kommentarer
Til at udvælge de tre vindere af konkurrencen var fotograf ved Aarhus Stiftstidende Axel Schütt. Han kommenterede følgende: ”Først og fremmest er der rigtig mange fine billeder, det er imponerende hvad nogle af Jer har fået ud af et mobilkamera!”

I sin udvælgelse valgte Axel Schütt at gå ret hårdt efter den fotografiske kvalitet og komposition – og knap så meget til de associationer billeder gav ham til Mørke.

Om de 3 vinderbilleder skrev dommeren således:

Nr 1 er den kvarte (lyse) solsikke på den (mørke)blå himmel – flot enkel stram komposition. Skåret til benet.

Nr 2 bliver billedet af solnedgangen over mosen. Ikke så meget at sige – flot stemningsfuldt billede.

Nr 3 er billedet af den bølgende kornmark. Igen en flot stram komposition og en flot billedbehandling – der ikke har fået for meget.

Og vinderen er….
Anne Kirstine Urth blev kåret til både 1. og 3. pladsen til markedsdagen Mød os i Mørke lørdag d. 23. august. 2. pladsen gik til Marie Scharling Toft.

Vinderne fik gavekort til Dag´li Brugsen og Min Købmand på 200, 300 og 500 kr. Stort tillykke til jer og tak til alle for de fine billeder

[alpine-phototile-for-instagram id=319 user=”scharlingtoft” src=”global_tag” tag=”lysimørke” imgl=”instagram” style=”cascade” col=”10″ size=”Th” num=”30″ highlight=”1″ align=”left” max=”100″]