,

Disc golf i Parkanlæget

Du har måske undret dig over, hvad det er for nogle gule metalkurve, der er kommet op i Parkanlæget? Det er nogle kurve til disc golf, som vi har fået foræret af Syddjurs Kommune.

Hvad er disc golf?
Disc golf kaldes også frisbee golf. Det spilles som almindelig golf, hvor man erstatter golfkøllen og golfkuglen med en frisbee. Man udvælger sig et startsted og herfra gælder det om at ramme i kurvene med så få kast som muligt. Den spiller, der kommer banen rundt med færrest kast, har vundet. Normalt er en professionel disc golf bane bestående af 9 eller 18 kurve og det er helt normalt, at banen er placeret i et terræn med naturlige forhindringer, der gør spillet mere udfordrende.

Både til seriøst spil og hyggelig leg
I Mørke har vi fået 5 kurve, som er placeret i god bredde omkring søen. Det er faktisk ikke helt let! Så mon ikke der kommer gang i nogle konkurrencer om byrekorden? For de mindre børn, hvor frisbee-teknikken er for svær, fungerer det også glimrende at skulle ramme i kurven med en bold. Så tak til Syddjurs Kommune for at donere dem til os – og rigtig god fornøjelse til alle med denne anderledes sport.