Distriktsrådet oktober 2020

REFERAT fra møde den 22.10.20

Driftige folk fra Byens Hus’ bestyrelse har nu fået lagt materialerne fra Krattet i læ hos en venlig landmand. Materialer kan fordeles til byggeri af almennyttig karakter.  I hallen, hvor Krattet har ligget i depot, er nu kun en falleret løbebane tilbage. Den kan ikke genbruges, som meningen var, men skal i deponi, hvilket Kommunen venligt har tilbudt at betale. Slutteligt skal hallen have en profesionel fejning, og så er vi ude af lejemålet.

Distrikstrådet indkøbte nogle pavilloner til brug ved Letbanens indvielse. Disse pavilloner ligger i sognegården mod Kirkens brugsret til dem. Eller bruges de til Mød os i Mørke.

De lokale erhvervsdrivende har sponsoreret en lille film om Mørke, og hvorfor det er en god idé at flytte hertil. Der er kommet første udkast, og Distriksrådets medlemmer har kommenteret det. Vi ønsker mindre dronefotografering og mere aktivitet, og måske en anden speaker, der ikke er så “salgsagtig”, men har mere sjæl og personlighed.

Distriktsrådet har modtaget en forespørgsel, om vi ville være med til at udbrede kendskabet til App’en Smittestop, som retter sig mod Covid 19. Hanne prøver at plukke i det tilsendte materiale, hvad kunne være relevant. Der er rigtig meget materiale, og vores by er meget lille i forhold til meget af det.